Het jaarlijkse grote kamp stond in het teken van Western. De Welpen en Scouts gingen samen in Schaijk op kamp en kwamen als indianen en cowboys verkleed.

Bij de opening werd van alle gezinnen een mooie Westernfoto gemaakt. Paardrijden, lassowerpen, hoefijzer gooien. Het programma stond volledig in het teken van de roerige tijd van het Wilde Westen.

De Scouts zetten hun tenten op in het indianendorp. De Welpen kregen hun onderkomen in de saloon. Al snel kwamen de Welpen erachter dat de vredespijp gestolen was. De hele week stond dan ook in het teken van: ”Wie is de dader”. Door het doen van vele opdrachten kregen ze aanwijzingen. Het zouden geen Welpen zijn als ze daar niet achter kwamen.

Het was een afwisselend programma van boog schieten, zwemmen, primitief koken op kampvuur, spellen, zelf koken, hutten bouwen, zingen bij kampvuur, avondspelen, knutselen enz., De hike en dropping naar de Herperduinen was toch wel voor alle kinderen het hoogtepunt. Iedereen kijkt terug op een geslaagd kamp.

Aanmelding seizoen 2018-2019

Hou jij van buitenspelen, wil je deel uit maken van een grote vriendengroep, avonturen beleven enz. Kijk eens op onze website wat we zoal doen. www.scoutinglangenboom.nl De inschrijving voor het nieuwe seizoen is begonnen. Wil je een keer komen kijken mag dat ook.