Voor bezorging van o.a. De Neije Krant in Mill-West zijn we met spoed op zoek naar een bezorger. Tijd en zin? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook voor bezorging in een andere wijk in Mill is binnenkort ruimte voor een nieuwe bezorger.

Gezocht nette en betrouwbare huishoudelijke hulp voor 4 uur per week in huis en 2 uur per 2 weken in bedrijfspand in Mill. Alleen serieuze kandidaten die voor lange periode beschikbaar zijn worden gevraagd te reageren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Graag wat persoonlijke informatie vermelden, welke dag(deel) je voorkeur heeft en je uurtarief.

Te Koop: Drumstel merk Thunder. Conditie gebruikt. Prijs 150 euro. Fam Laurenssen tel. 0485 - 32 11 30.

Aardbeien en kersen te koop. Tel. 0485-478630 familie Philipse Wilbertoord.

GEZOCHT - Oude Ansichtkaarten en of foto’s van de gemeente Mill en Sint Hubert. Reacties graag naar 06 29 10 00 33.

Belangstelling in het maken van RTV-programma’s? De Lokale Omroep Mill heeft altijd ruimte voor nieuwe medewerkers. Meer weten? Tel. 0485-455091 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ballonvaart maken vanuit het Landschapspark in Mill? Boek dan een ticket a 175,- euro via Stichting Activiteiten Mill. Tel. 0485-325634 of zie www.beleefhetinmill.nl.

Te huur 6-persoonse stacaravan op camping Zonneweelde in Nieuwvliet; prachtige camping en mooiste strand van Nederland op loopafstand! Fam. van Loon, tel 0485-452702 / 0627850169 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Gevraagd: Autofolders-autobladen-autoboeken enz. Ik kom ze graag ophalen. Tel. 06-51568300 of e-mail. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ook wat plaatsen op het Prikbord?

Voor particulieren die wat (te koop) aan willen bieden, op zoek zijn naar wat speciaals of iemand willen feliciteren, bestaat er in De Neije Krant de rubriek Prikbord. Ook bedrijven kunnen hier hun diensten aanbieden of vacatures plaatsen. Berichtjes op dat Prikbord in De Neije Krant (huis-aan-huis krant in Mill, Langenboom, Sint Hubert en Wilbertoord) worden ook hier online geplaatst.

  • Oproepen mogen maximaal 200 tekens bevatten inclusief spaties.
  • Kosten particulieren zonder foto € 5,-
  • Kosten particulieren met foto € 10,-
  • Kosten bedrijven zonder foto € 20,-

Mail uw prikbordberichten naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.