Wacht niet met je goede voornemens tot 1 januari maar begin nu! FysioSupport kan je daarbij helpen. We starten na de zomervakantie (augustus 2018) met een loopgroep voor beginnende lopers met als doel 5 km hard te lopen.

Deze loopgroep zal 2x per week starten op onze locatie aan de Hoogveldseweg in Mill. De trainingen zijn op maandag en woensdagochtend van 8.00 - 9.00 uur. Je loopt dan onder begeleiding van fysiotherapeuten en doet oefeningen om zo efficiënt mogelijk te bewegen en de kans op blessures te verminderen. Het loopschema wat gebruikt wordt gaat uit van 3 trainingen per week waarvan je er dus 1 zelfstandig doet.

Het totale programma duurt 10 weken en start met een individuele intake in onze praktijk. We beoordelen dan of onze doelstelling voor u haalbaar is en brengen eventuele gezondheidsrisico’s in kaart. Na 10 weken bent u in staat om 5 km hard te lopen en schrijven we de loopgroep in voor de Bosloop in Malden (5 km).

Het totale programma kost 100 euro, hiervoor krijgt u een individuele intake, 20 trainingen en inschrijving Bosloop. Inschrijven kan telefonisch, via onze website, of bij het secretariaat van onze praktijk.

Prettige vakantie, we zien u in augustus!

FysioSupport, Hoogveldseweg 1, Mill
Telefoon: 0485-470166
www.fysiosupport.com