De Verhuurschuur in Mill verhuurt alweer sinds 2006 springkussens, spelmateriaal en opblaasbare feestfiguren zoals Abraham en Sarah poppen.

Klanten komen uit de gehele regio. Maar er is 1 plaats waar opvallend vaak materiaal van De Verhuurschuur naar toe gaat. Dit dorp steekt met kop en schouders uit boven alle andere dorpen en steden waar regelmatig materiaal van de Verhuurschuur te vinden is.

Prijsvraag

Weet u welk dorp het vaakst gebruik maakt van springkussens, opblaasbare feestfiguren en andere materialen van De Verhuurschuur? Laat uw reactie achter op de Facebookpagina van De Verhuurschuur in Mill of mail het naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Onder alle juiste inzendingen wordt een cadeaubon verloot van 50,- euro. Hiervoor kunt u bijvoorbeeld het De Neije Krant springkussen huren, een van de vele opblaasbare feestfiguren of het aanwezige spelmateriaal. Reageren kan tot 1 september.

Huurperiode

Huurt u een van de opblaasbare feestfiguren bij De Verhuurschuur, dan kunt u deze daags voor het feest ophalen en daags na het feest brengt u deze pas terug. Mits het past in de planning is het materiaal een dag langer gebruiken kosteloos te regelen. Ook springkussens en spelmateriaal is meestal al daags voor de activiteit op te halen en hoeft nooit dezelfde dag terug.

Meer

Check voor de constant variërende collectie van De Verhuurschuur de website www.deverhuurschuur.nl en like ook de Facebookpagina om op de hoogte te blijven.