De Neije Krant verschijnt iedere week in 6000 exemplaren in de gemeente Mill en Sint Hubert. Maar elk jaar in de vakantieperiode vervalt er 1 editie. Dat is deze zomerperiode De Neije Krant van 14 augustus 2018. In die week valt er dus geen krant in uw brievenbus.

Uw berichten

Wilt u nieuws- of persberichten insturen voor publicatie in De Neije Krant? Zorg dan dat deze voor zaterdagochtend bij de redactie binnen zijn. Op zaterdag worden door de vormgevers de meeste pagina’s gemaakt van De Neije Krant. Hierna is er in de meeste gevallen alleen nog ruimte voor actuele berichten of bijvoorbeeld sportverslagen die pas op zondag kunnen worden aangeleverd. Alle berichten die voor zaterdagochtend 11.00 uur worden gestuurd, kunnen (meestal) altijd worden geplaatst. Op inmill.nl kunnen uiteraard ook door de weeks direct actuele berichten worden verwerkt. Door de combinatie van De Neije Krant in gedrukte vorm en de goed bezochte website inmill.nl, is op deze manier een groot publiek te bereiken.

Meer

Meer weten over het publiceren van pers- en nieuwsberichten of het plaatsen van advertenties in De Neije Krant en op inmill.nl? Neem dan contact op met de redactie via: Corné Kremers, tel. 0485-325634 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..