Foto: Maarten Linders MondtotMond

De seniorenorganisaties van de gemeente Mill en Sint Hubert hebben het vertrouwde blad d’n Booi als Infowijzer 2018-2019 uitgegeven. Deze wordt deze week als bijlage bij het KBO blad “Ons” bij iedereen in de bus gedaan die d’n Booi ontvangen.

Deze d’n Booi is ontwikkeld om de mensen van 50 jaar en ouder en hun kinderen wegwijs te maken in de organisaties op het gebied van o.a. gezondheid, welzijn en ondersteuning. Het blad wordt uitgegeven als “bewaarnummer” en heeft een handzaam formaat.

Samenwerking

De Infowijzer is een logisch gevolg van de samenwerking van deze seniorenorganisaties om tweewekelijks een 50 Plus pagina in de Neije krant te ontwikkelen. De redactie van deze pagina bestaat uit Jo Buts, Ton Ermers, Adriaan van Hout, Piet Janssen, Ria Kuppen, Riet van Alphen, Elly Meijnders en Gerda Selten. Dit zijn vertegenwoordigers van de KBO’s, SWOM en Senioren Hobby Centrum.

Geïnteresseerd

Diegenen die het blad niet automatisch thuis ontvangen maar toch geïnteresseerd zijn, kunnen een exemplaar ophalen bij de SWOM op de eerste verdieping van Myllesweerd iedere werkdag van 09.00 - 11.00 uur. Een digitaal exemplaar kan via de website www.swomill.nl worden opgevraagd.