Meulepas & Partners aan de Karstraat in Mill is een allround financieel en fiscaal adviseur. Ook voor advies over zakelijke financieringen kun je bij Meulepas terecht.

Door de economische ontwikkelingen van de laatste jaren is het aanvragen van een zakelijke financiering niet gemakkelijker geworden. Een goed advies is belangrijk. Zeker als het gaat om de begeleiding van de financieringsaanvraag. Om de zakelijke markt hierin goed te kunnen bedienen hebben wij ervoor gekozen om voor deze nieuwe dienst een aparte website te lanceren: www.financieringsconsulent.nl.

Bedrijven groeien weer

Door de economische groei zijn er momenteel weer veel bedrijven die flink groeien. Dat is natuurlijk erg positief, maar kan soms ook lastig zijn. Je magazijn of bedrijfspand wordt te klein of je wilt een nieuwe machine of bedrijfsauto aanschaffen. Groei kan ook tot gevolg hebben dat er liquiditeitskrapte ontstaat. Je realiseert een mooie omzet en maakt kosten, maar het geld staat pas op de rekening als jouw klant betaalt. Gelukkig zijn er diverse financieringsvormen om ervoor te zorgen dat je kunt groeien of uitbreiden.

Peter Meulepas over zakelijk financieren: “Toen ik in 1992 mijn eenmanszaak startte, verliep het financieringsproces op een traditionele manier. Tijden veranderen. Ik heb gemerkt dat zakelijk lenen anders en vooral efficiënter kan. Er zijn nu veel meer mogelijkheden.”

Sinds kort is Oscar Huisman werkzaam bij Meulepas & Partners als ondernemersadviseur.

Samen met Peter is hij de drijvende kracht achter de Financieringsconsulent. Oscar heeft ruim 27 jaar ervaring in de bancaire sector (Rabobank). “In de praktijk heb ik gezien dat het erg belangrijk is om financieringsaanvragen goed toe te lichten. Dit is vooral belangrijk om de toelatingsprocedure sneller te doorlopen. Ik weet tegen welke dilemma’s je als ondernemer aan kan lopen. Een goed en eerlijk advies is hierin belangrijk”.

Voor wie is de Financieringsconsulent?

Bij de Financieringsconsulent kan elke ondernemer terecht. Je hoeft geen klant te zijn van Meulepas & Partners. Iedereen is welkom. Peter: “Juist om deze reden hebben wij ervoor gekozen om een aparte site te lanceren met een eigen bedrijfsnaam. Ook collega-accountants, die deze kennis niet in huis hebben, kunnen gebruik maken van de Financieringsconsulent. Zij kunnen hun klanten naar ons doorverwijzen.”

Meer informatie is te vinden op de nieuwe website: www.financieringsconsulent.nl.