Waar mogelijk is maken we alles, ook kleding. Broek korte maken, geen probleem. Knopen aanzetten, geen probleem. Jas stuk, geen probleem. Zeven specialisten van het Hobby Reparatie Centrum Mill – Hoogstraat 17 klaar voor u op vrijdag 28 september - 13.30-15.00 uur.

Naast kleding, meubels, elektrische apparaten, gebruiksvoorwerpen en speelgoed proberen we alles te maken - te repareren. In Nederland gooien we ontzettend veel weg. Ook dingen waar bijna niets mis mee is en die na een eenvoudige reparatie weer prima bruikbaar zouden zijn. Reparatiekennis verdwijnt snel. Mensen die deze praktische kennis nog wel bezitten, worden door de maatschappij niet altijd even hoog gewaardeerd. Hun ervaring wordt niet of nauwelijks benut. Spullen worden langer bruikbaar gemaakt en hoeven niet te worden weggegooid. De hoeveelheid grondstoffen en energie die nodig is om nieuwe producten te maken, wordt beperkt. Evenals de CO2-uitstoot. Want bij het fabriceren van nieuwe producten – en het recyclen van oude – komt CO2 vrij

De doelstelling van het Reparatie Hobby Centrum is om de duurzaamheid in onze samenleving te bevorderen en bij te dragen aan het vergroten van de samenwerking tussen burgers in Mill e.o.

Door het repareren te promoten, wil het Hobby Reparatie Centrum bijdragen aan het verkleinen van de afvalbergen. Een ieder is welkom, geen leeftijd grens, men hoeft geen lid te zijn van het Senioren Hobby Centrum of welke andere organisatie.

Voor de reparatie vragen wij een kleine vergoeding van € 2.50. Garantie vooraf wordt niet gegeven. Ze hebben de deskundige beschikking over professioneel gereedschap.

Voor meer informatie even bellen naar Cris Kuppen T: 06.83551775. Zie verder www.seniorenhobbycentrum.nl.