City Resort Hotel Mill heeft wederom het officiële NIBHV-keurmerk ontvangen. Nico van Etten en Paul Toonen van het Nationaal Instituut Bedrijfshulpverlening reikten het certificaat uit aan Thomas Vloet (General Manager), Marlou-Emily Stax (BHV Manager) en Johan van Hal (Praktijkbegeleider Brandbestrijding & Ontruiming) van City Resort Hotel Mill.

Een veilige werkplek is letterlijk van levensbelang voor medewerkers, de veiligheid van bezoekers en de continuïteit van een bedrijfsorganisatie. Als werkgever dien je de bedrijfshulpverlening op orde te hebben. City Resort biedt BHV-cursussen aan die voldoen aan het NIBHV Keurmerk en de geldende ARBO-wetgeving.

Kennisinstituut

Het NIBHV heeft, als hét kennisinstituut, een keurmerk opgesteld voor de kwaliteit van veiligheidscursussen. City Resort Hotel Mill is al enige tijd trots NIBHV Keurmerkhouder.

Aangescherpt

Onlangs heeft het NIBHV haar kwaliteitseisen aangescherpt. Het NIBHV onderwierp City Resort Hotel Mill in de zomer daarom weer aan een keuring. Thomas Vloet: “Er werd geconstateerd dat we ook voldoen aan de nieuwe, strengere kwaliteitseisen. Op zoek naar een manier om je bedrijfshulpverlening goed te regelen? Kies dan dus voor de BHV-cursussen bij City Resort Hotel Mill. Indien gewenst kunnen de trainingen ook op locatie worden verzorgd.”

Meer weten? Zie dan ook www.bhv-veiligheid.nl.