Hebt u iets te vieren of gaat u een personeelsfeest organiseren? Bent u 25 jaar getrouwd en wilt u overdag lekkere hapjes en 's avonds gezellig bbq-en?

Organiseert u een buurtfeest en heeft u geen tijd, zin of ervaring om alles zelf te bereiden in de keuken? Catering vanIvan in Mill verzorgt een breed assortiment catering, van bbq tot thema-buffet, van luxe hapjes tot een compleet tapas buffet en natuurlijk ook de mogelijkheid om in overleg een menu volgens uw eigen wensen samen te stellen.

Het ontstaan van catering vanIvan

“Al ruim 25 jaar werk ik als (chef)kok in diverse keukens. Koken is mijn passie en ik droomde er al jaren van om een eigen zaak te starten”, vertelt Ivan, “ik ben in 2016 met Paul en Sandra van Libre's Eeterij in Mill in contact gekomen en wij zijn een prettige samenwerking gestart. Zij waren op zoek naar een chef-kok en ik was op zoek naar een keuken. Zo ben ik als kok bij Libre’s Eeterij gestart en verder ben ik ieder beschikbaar uurtje bezig met Catering vanIvan.

Vanaf de start is het voor mij duidelijk: ik wil goed en lekker eten leveren, gemaakt van verse ingrediënten, tegen een betaalbare prijs. Ook voor mensen met een allergie of intolerantie probeer ik altijd op zoek te gaan naar een lekker alternatief om toch goed te kunnen eten, ondanks de beperkingen die een allergie met zich meebrengt. Dat je niet alles kunt eten is al vervelend genoeg, maar dit betekent niet dat je de rest van je leven droge crackers moet eten of geen sausjes meer mag bij de vis. Daarnaast vind ik het heel belangrijk dat alles er aantrekkelijk uit ziet, ik besteed veel tijd en zorg aan een mooie opmaak. Het koude eten zit in mooi aardewerk serviesgoed, geen plastic wegwerp schalen of borden. Je eet voor 50% met je ogen en als het er niet goed uit ziet, dan smaakt het ook niet!

Hoe werken wij?

Mensen bestellen catering om zelf onbezorgd te kunnen genieten van hun eigen feest. Ik bespreek de wensen en mogelijkheden en daarna wordt geheel vrijblijvende een duidelijk uitgewerkte offerte gestuurd, waarin alles wordt vermeldt. Geen kleine lettertjes of bijkomende kosten; zoals het op de offerte staat, wordt het geleverd, inclusief alle benodigdheden, zoals porseleinen borden, bestek en servetten. Ik bezorg de bestelling aan huis of bedrijf en help uiteraard mee met de laatste details, zo kan iedereen genieten. En na afloop worden alle materialen vuil opgehaald en ook de afwas wordt gedaan zonder bijkomende kosten.

Koelaanhanger

Om het feest helemaal compleet te maken kan ik ook voor alle drank zorgen. Gekoeld geleverd in een koelaanhanger. Ik zet de aanhanger bij u thuis neer en na afloop kom ik hem weer ophalen. Mocht er teveel drank besteld zijn, dan is dat geen probleem, ik neem het overschot gewoon retour. Alleen de huur van de aanhanger en de verbruikte drank hoeft te worden betaald.”

Ook nieuwsgierig geworden?

Iets te vieren en op zoek naar catering? Neem contact op met Ivan Keijzers. Hij vertelt u graag meer over de mogelijkheden, bel met nummer 06 - 57 33 82 37 of kijk op www.vanivan.nl.