Op initiatief van De Neije Krant en inmill.nl is er ook in 2018 weer een verkiezing Ondernemersprijs gemeente Mill en Sint Hubert.

Dit initiatief wordt ondersteund door de gemeente Mill en Sint Hubert, het Ondernemers Collectief Mill, Horecavereniging Mill en Sint Hubert en het toeristische en recreatieve platform Ontdek Mill. De winnaar zal op vrijdagmiddag 16 november tijdens een speciale RTV-uitzending bij de Lokale Omroep Mill bekend gemaakt worden. Die vrijdag is door MKB-Nederland ook uitgeroepen tot nationale dag van de ondernemer.

U mag het zeggen

Tot zaterdag 27 oktober 2018 kunt u uw favoriete ondernemer of onderneming uit Mill, Langenboom, Sint Hubert en Wilbertoord aanmelden. Uiteraard kan het hierbij ook gaan om een ondernemer die wel woonachtig is in de gemeente Mill en Sint Hubert, maar elders een bedrijfsvestiging heeft. Ook maakt het niet uit in wat voor branche de ondernemer of onderneming werkzaam is en of er medewerkers in dienst zijn of dat men als ZZp’er actief is. Voor de Ondernemersprijs gemeente Mill en Sint Hubert 2018 gaat het om zaken als klantvriendelijkheid, betrokken, service, inzet en ondernemersdrift.

Aanmelden

Wie is uw favoriete ondernemer of onderneming? Stuur de naam van deze ondernemer of onderneming inclusief motivatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Per post kan dit naar De Neije Krant Beatrixstraat 13 5451 ZB in Mill. Aanmelden kan tot 27 oktober 2018.

Vervolg

Op zondag 28 oktober worden de 5 meest genoemde en best beargumenteerde ondernemers of ondernemingen in een online poll op inmill.nl bekend gemaakt. Vervolgens kunt u opnieuw uw stem uitbrengen en zal ook een deskundige jury alle genomineerde beoordelen en punten geven. Op vrijdagmiddag 16 november gaat wethouder Jos van den Boogaart op pad om de winnaar te verrassen met de Ondernemersprijs gemeente Mill en Sint Hubert 2018.