Hoe veel mensen in onze gemeente kunnen zeggen dat ze wereldkampioen zijn? Henk van Kessel (1946) uit Mill in ieder geval wel.

In 1974 werd hij wereldkampioen wegrace 50cc. Hoe het zover kwam, wat hij naast zijn racerij zoal aan betaalde banen had en wat hij anno 2018 nog doet rond wegrace hoort u zondag 4 november bij L.O.M. radio. Want Henk schuift dan om 09.00 uur aan bij het radioprogramma Uitgewerkt.

Uitgewerkt is een radioprogramma waarin elke uitzending iemand te gast is die niet meer actief is in het betaalde arbeidsproces. Wat deed men zoal voor werk en was er na het pensioen het bekende zwarte gat of juist niet? Het programma wordt gepresenteerd door Corné Kremers en Herman van Gaal. Techniek en muzikale samenstelling is in handen van Thijs van den Heuvel. Het radioprogramma is elke zondag te beluisteren van 09.00 uur tot 10.00 uur. Een herhaling is op de zaterdag daarna te horen van 09.00 uur tot 10.00 uur. Uiteraard is het programma ook terug te luisteren via de rubriek Uitzending gemist op www.lokaleomroepmill.nl.