Op vrijdag 16 november is het weer de Dag van de ondernemer. Sinds enkele jaren wordt deze nationale dag georganiseerd op de 3e vrijdag van november.

Ook in de gemeente Mill en Sint Hubert zijn er activiteiten. Dit in de vorm van de Ondernemersprijs gemeente Mill en Sint Hubert, maar ook is er een prijsvraag voor consumenten waarmee 8x een cadeaubon van 25,- euro te winnen is.

Prijsvraag

Check voor de prijsvraag De Neije Krant van 6 november. Daarin is een pagina te vinden met enkele opdrachten. Los de rebus op, herken de logo’s van ondernemingen en welk bedrijf gaat er schuil achter het anagram op die pagina? Stuur voor de Dag van de ondernemer (16 november) de oplossingen in en wie weet wint u een van de 8 cadeaubonnen. De winnaars worden vrijdag 16 november tussen 12.00 uur en 17.00 uur gebeld tijdens een speciaal radioprogramma bij de Lokale Omroep Mill. Ook zal die middag de winnaar van de Ondernemersprijs gemeente Mill en Sint Hubert 2018 bekend worden gemaakt. Reden voldoende dus om te luisteren.

Initiatief

Deze Ondernemersprijs en de bijbehorende prijsvraag op de Dag van de ondernemer is een initiatief van De Neije Krant en inmill.nl. Dit initiatief wordt ondersteund door de gemeente Mill en Sint Hubert, het Ondernemers Collectief Mill, Horecavereniging Mill en Sint Hubert, het toeristische en recreatieve platform Ontdek Mill en de Lokale Omroep Mill.

Frequenties

De Lokale Omroep Mill is via alle providers te horen en zien. Check voor een overzicht van alle frequenties of om wereldwijd live te kijken en luisteren www.lokaleomroepmill.nl.