Foto: Cockie Kremers

Op donderdagavond 27 december a.s. is er weer de voorverkoop voor kaarten van de pronkzittingen van Stichting Carnaval Mill. Dit jaar is de kaartverkoop in Grandcafé ’t Lagerhuis aan de Beerseweg in Mill. De deuren gaan om 18.00 uur open en de kaartverkoop start 19.00 uur. Wie het eerst komt...

Pronkzittingen

De data van de pronkzittingen zijn dit seizoen op zaterdagavond 26 januari. De middagzitting is op zondag 27 januari. De tweede en derde avonden zijn vrijdag 1 en zaterdag 2 februari. Zoals gebruikelijk worden deze zittingen gehouden in de Theaterzaal van Myllesweerd.

Kaartjes

De toegangskaarten kosten tijdens de voorverkoop 12,50 euro per stuk. Voor de middag zitting zijn de kosten 10,00 euro. Bij de voorverkoop zijn per persoon 6 kaarten te koop.

Programma

De pronkzittingen beloven ook dit jaar weer garant te staan voor veel amusement, mooie dansen en gezang. En het mooie van dit alles is, dat de avond geheel verzorgd wordt door lokaal talent. Dit is iets waar Stichting Carnaval Mill enorm trots op is. Prins Bram I en Prinses Renske, alsmede alle andere hoogheden zijn tijdens deze zittingen ook van de partij.

Restant

Mits beschikbaar zijn resterende kaarten na 27 december verkrijgbaar bij Francy Coppens. Neem daarvoor dan contact op met telefoon: 06 20828808.