Foto: Cockie Kremers

Net als met de kermis in Mill, zullen ook tijdens de komende carnaval alle 6 de horecagelegenheden hun deuren sluiten. Zij exploiteren gezamenlijk tijdens carnaval diverse horecatenten in het Aldendrielpark in Mill.

Er komen verschillende sfeervolle tenten in verschillende formaten. Dit om voor elke doelgroep de juiste sfeer, muziek en activiteit te kunnen bieden.

Locatie

In eerste instantie was het de bedoeling het gezamenlijke carnavalsfeest te concentreren op het marktplein in Mill. Maar dit bleek praktisch lastig te realiseren. Dit met vooral het oog op bereikbaarheid van ondernemingen en de bouwplannen aan de markt. Het ruime Aldendrielpark bleek een prima alternatief met nog meer mogelijkheden om er carnavalsactiviteiten te organiseren.

Meer

Binnenkort maakt SCM ’t Gèrmelaand samen met de horecaondernemers van café Libre, café ’t Heike, grandcafé ’t Lagerhuis, grandcafé ’t Centrum, café de Winkel en café Royal het programma bekend. Check daarvoor de diverse social media en lees De Neije Krant en inmill.nl.