Dat prins Mark d’n twedde en prinses Rianda van feesten houden en daarbij meestal lekker even door zakken met hun vrienden “tot ze naar huis toe kruipen”, is inmiddels wel duidelijk geworden.

Tijdens een druk bezochte prinsenreceptie, aangeboden door c.v. de Bokken in café - zaal Difference, werden prins Mark d’n twedde en prinses Rianda hieraan fijntjes herinnerd. Daarnaast bleken de belevenissen van adjudant Emiel, hofdame Astrid en nar Jesse voldoende gespreksstof met de nodige humor op te leveren. Daarbij een flinke dosis energie en enthousiasme van het prinsenpaar en hun gevolg zorgden voor een geweldige sfeer in café - zaal Difference. Reden genoeg om er tijdens het komende carnavalsgebeuren in Sint Hubert er met z’n allen flink tegenaan te gaan: “Een, twee, drie recht zo die gaat”.

De volgende gelegenheid daarvoor zullen, na de feestdagen en de jaarwisseling, de pronkzittingen zijn. Deze worden gehouden op vrijdag 18 en zaterdag 19 januari 2019.

Samen met de deelnemers is de pronkzittingcommissie er in geslaagd om een gevarieerd programma samen te stellen waarin zang, dans, buut en dorpspolitiek niet zullen ontbreken. Pronkzittingen volgens (oude) traditie? U kunt er zelf getuige van zijn door een kaartje te kopen voor een van deze vermakelijke avonden geheel verzorgt door- en voor de inwoners van Sint Hubert.

Vrijdagavond, 18 januari, zal om 19.30 uur beginnen. In de loop van deze avond zal het boerenbruidspaar van c.v. de Bokken te voorschijn komen en maken we bekend wie de Superbok voor dit jaar zal zijn.

Op de zaterdagavond is de aanvang 20.00 uur en zal de pronkzitting afgesloten worden met een “after party” met medewerking van “’t Kreatief”.

De verkoop van de entreekaarten (€ 11,- p.p.) is vanaf dinsdag 2 januari 2019, tijdens de openingstijden, in de Jachthoorn.

Voor buurtschappen / groepen kennen we een korting op de entreekaarten toe. Elke 11e entreekaart is gratis. Buurtschappen / groepen kunnen zich hiervoor per mail melden bij Willy v.d. Wiel. Mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor de leden van de K.B.O. zijn vanaf 2 januari 2019, tijdens de openingstijden van de Jachthoorn, entreekaarten (€ 5,- p.p. voor de vrijdagavond 18 januari) verkrijgbaar.

Nadere info voor de leden van de K.B.O. uit Sint Hubert volgt bij de Nestor van januari a.s.

Wij wensen u fijne feestdagen en een voorspoedig 2019,

Met vriendelijke groet, pronkzittingcommissie c.v. de Bokken