Op de 1e pronkzitting op zaterdag 26 januari zal de Millenaar van het jaar 2018 bekend gemaakt worden. Silvia Willems was Millenaar van het jaar 2017. (Foto: Cockie Kremers)

Vanavond, donderdag 27 december is er weer de voorverkoop voor kaarten van de pronkzittingen van Stichting Carnaval Mill.

Dit jaar is de kaartverkoop in Grandcafé ’t Lagerhuis aan de Beerseweg in Mill. De deuren gaan om 18.00 uur open en de kaartverkoop start 19.00 uur. Wie het eerst komt...

Optredens

Tijdens de pronkzittingen zijn er optredens van o.a. WAD, t Klien Grut, RenS, Duk Zat, Sjors Dollevoet, Jut & Jul (met bekendmaking Millenaar van het jaar op de 1e zitting 26 januari), Heddekkes, Bravro’s, de ex-prinsen en ex-prinsessen. Ook is er een geheel nieuwe act: Evolution of Dance. En de dansmariekes van de Foekepot en de GerMills zijn uiteraard ook van de partij met swingende optredens. Ook zal het Blerlied 2019 van de Professors er te horen maar ook te zien zijn. Presentatie is dit keer in handen van Marinus Verweijen.

Pronkzittingen

De pronkzittingen zijn dit seizoen op zaterdagavond 26 januari. De middagzitting is op zondag 27 januari. De tweede en derde avonden zijn vrijdag 1 en zaterdag 2 februari. Zoals gebruikelijk worden deze zittingen gehouden in de Theaterzaal van Myllesweerd.

Kaartjes

De toegangskaarten kosten tijdens de voorverkoop 12,50 euro per stuk. Voor de middag zitting zijn de kosten 10,00 euro. Bij de voorverkoop zijn per persoon 6 kaarten te koop.

Restant

Mits beschikbaar zijn resterende kaarten na 27 december verkrijgbaar bij Francy Coppens. Neem daarvoor dan contact op met telefoon: 06 20828808.