Zoals wij u als de Bokken al eerder bericht hebben zijn wij er samen met de deelnemers in geslaagd om voor de komende pronkzittingen een gevarieerd programma samen te stellen.

Volgens traditie of toch met een primeur? Voor de jaarwisseling willen wij toch al een tipje van de sluier oplichten.

Veel artiesten zullen er aan bijdragen dat u als publiek een vermakelijke avond zult beleven. U kunt hier getuige van zijn door een kaartje te kopen voor één van de avonden.

Vrijdagavond, 18 januari, beginnen we om 19.30 uur. In de loop van deze avond zal bekend worden wie het boerenbruidspaar dit carnavalsseizoen zal zijn en huldigen we de Superbok van het jaar welke door u als inwoners van Sint Hubert is gekozen.

Op de zaterdagavond, 19 januari, beginnen we om 20.00 uur en zal met medewerking van ’t Kreatief de pronkzitting afgesloten worden met een “after party”.

Engsele zal beide avonden voor de vrolijke noot zorgen in theaterzaal De Jachthoorn.

Verkoop entreekaarten (€ 11,- p.p.) is vanaf dinsdag 2 januari 2019, tijdens de openingstijden, van de Jachthoorn. Voor buurtschappen / groepen is er korting: elke 11e entreekaart gratis. Zij kunnen zich hiervoor melden per mail bij Willy v.d. Wiel: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor leden van de K.B.O. zijn vanaf 2 januari 2019, tijdens de openingstijden van de Jachthoorn, entreekaarten (€ 5,- p.p. voor de vrijdagavond 18 januari) verkrijgbaar.

Wij wensen u fijne feestdagen, een voorspoedig 2019 en verrassen u graag op één van de avonden door en voor de Bokken in Sint Hubert.