Net zoals voorgaande jaren zullen vele artiesten van eigen bodem hun talenten laten zien tijdens de pronkzittingsavonden in het Klottenriek. Een avond vol dans, muziek en veel, heel veel lachwekkende momenten. De pronkzittingen vinden plaats op 1, 2, 8 en 9 februari.

Kaartverkoop

Wil je naar een van de pronkzittingsavonden, zorg dan dat je zondag 13 januari bij de kaartverkoop bent. De kaartverkoop vindt plaats bij Café-Zaal Amanshof. De zaal is open vanaf 11.30 uur, de verkoop start om 12.00 uur via de zij-ingang! De prijs van de kaartjes is in de voorverkoop € 10,-, daarna kosten deze € 12,-. Maximaal 4 kaarten per persoon! Dus wil je erbij zijn... zorg dat je op tijd bent bij de kaartverkoop, want op = op!

Ben je niet in de gelegenheid om bij de kaartverkoop van de pronkzittingen te zijn, dan kun je na zondag 13 januari contact opnemen bij Heino Hendriks, Wethouder Lindersstraat 47, 47 80 22. Kaartjes voor de seniorenzitting kun je dan regelen bij Willy van der Ligt, Verbindingsweg 16a, 47 82 77.

Wie wordt het nieuwe boerenpaar? Het belooft weer een bomvol en gezellig programma te worden met vele 'artiesten' van eigen bodem uit ons mooie dorpje Wilbertoord. Tijdens een van de pronkzittingsavonden wordt de Klot van het jaar bekend gemaakt. En ook het boerenpaar zal op het podium verschijnen.

Ook zo benieuwd wie de opvolgers worden van Antoine en Anja van Gils, het boerenpaar van afgelopen jaar? De boerenbruiloftcommissie heeft de eerste aanwijzing bekendgemaakt: ‘Dit boerenpaar is moeilijk te verstaan!’. Na lang nadenken, hebben we nu weer een tip gekregen: ‘Zonder prinsen verandert er voor dit boerenpaar niets.’

Misschien heeft het boerenpaar in spé het nu wel heel warm gekregen. Bij wie worden de klompen gepoetst en staat de poffer bijna klaar? Binnenkort zullen we weten wie er op carnavalsdinsdag in het onecht verbonden zullen gaan worden.