Foto: Cockie Kremers

27 december jongstleden heeft de kaartverkoop van de Pronkzittingen van Stichting Carnaval Mill plaatsgevonden.

Dit heeft er meteen toe geleid dat zowel de eerste pronkzitting op zaterdag 26 januari en de derde pronkzitting op zaterdag 2 februari al uitverkocht zijn. Er zijn alleen nog maar kaarten verkrijgbaar voor vrijdagavond 1 februari. Voor de middagzitting van zondag 27 januari zijn er ook nog kaarten te verkrijgen.

Mocht u op 27 december niet in de gelegenheid zijn geweest om kaartjes te kopen dan is er nog de gelegenheid om deze te bestellen. Dit kunt u zolang de voorraad strekt doen bij Francy Coppens, Wanroijseweg 22A in Mill, 06 – 20 82 88 08.

De kaartjes voor de middagzitting zijn ook te koop bij Francy Coppens, aan de balie bij Myllesweerd, maar ook bij het bestuur van de K.B.O. via Pieter v.d. Elzen. De prijs van de kaartjes voor de avondzittingen zijn 12,50 Euro. Kaartjes voor de middagzitting kost 10 euro per stuk.

De deelnemers dit jaar zijn WAD, t Klien Grut, RenS, Duk Zat, Sjors Dollevoet, Jut & Jul, Heddekkes, Bravro’s, de ex-prinsen en ex-prinsessen. Ook is er een geheel nieuwe act: Evolution of Dance. En de dansmariekes van de Foekepot en de GerMills vertolken op deze avond hun garde- en showdans. Presentatie is in handen van Marinus Verweijen en uiteraard zal ook het Blerlied door de Professors gezongen worden.

Prins Bram I en Prinses Renske, alsmede alle andere Hoogheden van carnaval 2018 - 2019 zijn tijdens deze avonden ook van de partij.

Voor verdere informatie kunt u altijd kijken op onze website www.germelaand.nl of volg ons op Facebook. Ook kunt u kijken op ons Instagram account, Stichting Carnaval Mill.