Foto: Pamela Bisschops

Op zaterdag 23 en zondag 24 februari gaat het weer beginnen. Dan zijn er de jeugdzittingen van de Foekepot in Mill. Elk jaar weer een topavond en -middag voor alle jongere jeugd van Mill.

Dus is de Foekepot op zoek naar talent voor deze zittingen. En misschien ben jij dat wel. Kan je goed playbacken, of misschien ben je wel een heel goede danser(es), of je bent met een grote groep die graag een leuke act spelen of wie weet is moppen tappen jouw ding of liggen anderen om jouw fratsen helemaal in een deuk van het lachen? Dan ben jij of jullie degenen die we zoeken.

Alles is mogelijk: een carnavalsnummer, cabaret, grappige playback-acts, een buut of gewoon lol maken. Je kunt je opgeven via de mail bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

LET OP! Dit kan tot 1 februari a.s. en VOL IS VOL!

Vermeld daarbij wel je naam, telefoonnummer en wie contactpersoon is. Ook zou het fijn zijn als je al een naam hebt voor je act of liedje, om dat ook door te geven.

Mocht je nog meer willen weten, ook dan kan je ook mailen. Of je kijkt op onze website: www.germelaand.nl en volg ons op Facebook of Instagram.

P.S. Tijdens de middag en avond kunnen er foto’s en filmopnamen gemaakt worden. Zie voor het privacyreglement ook onze website: www.germelaand.nl.