Al jarenlang organiseert de Foekepot in Mill op carnavalsdinsdag een optocht voor en door de jeugdige carnavalsvierders van Mill. De carnaval zal dit jaar in het Aldendrielpark gevierd worden. In diverse tenten. Maar LET OP! Er zijn nog meer wijzigingen voor wat betreft de kinderoptocht.

Dit jaar is het alleen maar mogelijk om je online aan te melden voor de kinderoptocht. Dit gaat dan via de website: www.germelaand.nl.

Alle kinderen uit Mill en de verre omgeving kunnen hieraan mee doen.

Je kunt je als individueel inschrijven, maar ook groepen kunnen zich inschrijven. Als je met 3 of meer kinderen bent, is het al een groep.

Er zijn verschillende prijzen te winnen. Voor de groepen zijn er 2 categorieën prijzen:

  • Groepen met begeleiding, dit wil zeggen, dat er met het groepje kinderen volwassenen, ook verkleed, meelopen.
  • Groepen zonder begeleiding.

Voor de individuelen kan degene met de meest originele creatie de Willie Wortel trofee winnen.

De optocht is op dinsdag 5 maart 2019. Als je mee wilt doen, dan verwachten we je om 12.45 uur in het Aldendrielpark om 13.15 uur, in café de Steek.

Voor iedere deelnemer is er na afloop een verrassing.

De Foekepot hoopt en verwacht net als de afgelopen jaren, dat de kinderen weer heel leuk en origineel voor de dag komen en ze vertrouwen erop dat het weer een prachtige optocht wordt waar we met zijn allen veel plezier aan gaan beleven.

Mocht nog niet alles duidelijk zijn, dan kun je altijd op onze website kijken, www.germelaand.nl of volg ons op Facebook.