Foto: Peter Cornelissen

Zaterdag 2 februari, tijdens de 2e pronkzittingsavond, was het zover. Na weken in spanning te hebben gezeten, mocht het nieuwe boerenpaar van de Klotstèkers zich aan het publiek bekend maken.

Op een regenachtige avond in december, had het ‘toekomstige’ boerenpaar een afspraak met de boerenbruiloftcommissie, op een geheime locatie.
Dat kwam vooral omdat de kinderen van het paar, argwaan kregen nadat er een aantal duistere figuren op een donkere avond in november langskwamen.
Iemand van de voetbalclub, de goedheiligman, afspraak met de boekhouder, waren dan reacties van Arjan en Judith, als de kinderen om uitleg vroegen. Al die leugentjes zijn nu voorbij.

En daarom gaan Arjan Sengers en Judith Steenbakkers, vanaf zaterdag 2 februari door het leven als;

Arjan van Thij en Mientje van de Boshoeve uut dePrincepeel
en
Judith van Gradje en Thea van de Wilbertshoek uut ’t Oiverland.

Carnaval vieren zit wel in hun bloed. Al vele familieleden, zijn hun voorgegaan als hoogheden.
Na verschillende prinsenparen in hun vriendengroep, is het nu de beurt aan Arjan en Judith als boerenpaar.
Tijdens carnavalsdinsdag zullen ze elkaar het ‘Ja-woord’ geven. Arjan heeft Judith al eens ten huwelijk gevraagd. Toen was haar antwoord ‘Nee’. Om ze toch een beetje te laten proeven van het huwelijk, worden ze met carnaval in het onecht aan elkaar verbonden. Hopelijk is het antwoord van Judith dan ‘Ja’.

Voor het uitkomen, hadden we al een paar aanwijzingen gegeven, om iedereen alvast wat nieuwsgierig te maken. Deze aanwijzingen zullen we even haarfijn uit de doeken doen:

1e aanwijzing: ‘Dit boerenpaar is moeilijk te verstaan’.
Ze wonen heel dichtbij vliegveld Volkel, bijna op de landingsbaan, waardoor ze moeilijk zijn te verstaan.

2e aanwijzing: ‘Zonder prinsen verandert er voor dit boerenpaar iets’.
Ze zijn verhuisd van de Princepeelweg naar de Peelweg. Dus hebben ze geen prinsen meer, maar verder verandert er niets.

3e aanwijzing: ‘Dit boerenpaar denkt vooral aan zichzelf’.
Tijdens de werkzaamheden op hun eigen bedrijf, denken ze vooral aan andere boeren. Aangezien ze nu zelf boerenpaar zijn geworden, denken ze nu ook aan zichzelf.

Hierbij willen we iedereen uitnodigen voor de trouwerij op carnavalsdinsdag en de boerenkool met worst bij Café-Zaal Amanshof, met aansluitend de feestavond tot in de late uurtjes.

Wie dit jaar de trouwerij gaat voltrekken, is nog de vraag.

Kaarten voor het eten zijn zondag 17 februari te koop bij Café-Zaal Amanshof en kosten voor volwassenen € 10,50 en voor kinderen tot 12 jaar € 5,25.