Scouting Langenboom organiseert komende vrijdag 15 februari weer het traditionele Scoutingbal. Alle kinderen zijn welkom om dit feest te komen vieren. Samen met Jeugdprins Boas d’n Urste, Jeugdprinses Lina en Nar Guus maken we er weer een doldwaze avond van.

Wie winnen de Verkusköpkes?

Het prinsentrio zal die avond medailles en prijzen uitreiken aan diegenen die het origineelst verkleed zijn. Je mag ook als duo of groep mee doen. Ben je mooi geschminkt dan maak je ook kans op zo’n lekker Verkusköpke. Prijsuitreiking rond 20.00 uur voor de jongsten en rond 21.00 uur voor de oudere jeugd.

In de discozaal draait DJ JIS weer te gekke carnavalsmuziek. Hou je niet van hossen en springen, dan is er in de andere zaal een wedstrijd spijkerbroekhangen. Doe mee en probeer de wisselbeker te winnen of moedig aan. Of doe mee aan de andere te gekke spellen. De scouting zorgt voor entertainment op de dansvloer.

Het Scoutingbal is voor alle leeftijden geschikt. Ook voor de jongsten. Zij kunnen op elk gewenst tijdstip opgehaald worden. Voor de (groot) ouders is een speciale hangplek ingericht.
Consumptiekaarten van 3 euro en 5 euro. Hiervoor kan de jeugd in het “winkeltje” snoep, drinken, friet enz. verkrijgen.

Funny Bunny

Vanaf 22.00 uur is er speciaal voor de oudere jeugd een Funny Bunny wedstrijd. Een traditie bij de Scouting. Wie kan de meeste spekjes in de mond stoppen?
Er is die avond toezicht door de leiding van de Scouting.
Indien gewenst kunnen ouders hun tel.nr achterlaten.

Vrijdag 15 februari 2019
18.30 - 22.00 uur: gratis entree
22.00 - 22.30 uur: after party voor oudste jeugd

Info: www.scoutinglangenboom.nl of volg ons op Facebook.