Terwijl iedereen staat te trappelen om vrijdag 1 maart aan carnaval in het Millse Aldendrielpark te beginnen, attenderen we u nu alvast graag op de speciale sluitingsshow van dinsdag 5 maart.

Want carnaval 2019 is niet alleen op een bijzondere locatie, maar zal ook op een zeer bijzondere wijze worden afgesloten. Hiervoor zijn K & K (Kapper Rob Slaats en Kok Jeroen vd Heuvel) bereid gevonden. In het verleden wisten zij met de K & K show spraakmakende artiesten naar Mill te krijgen en op een waardige, muzikale, prinselijke en feestelijke manier carnaval af te sluiten. Dat doen zij ook dit jaar.

Kamping Kits

Het thema van deze K & K show 3.0 heeft het thema Kamping Kits meegekregen. Die avond zou het ook mooi zijn als bezoekers in hun kampingkleding komen, eventueel compleet met kamper, tent en kampingmateriaal. Om 19.00 uur gaat in feestlocatie Buurvrouw Jansen Kamping Kits van start en het belooft weer een avond te worden met veel muziek, show, verrassende gebeurtenissen en acts. De laatste 2 jaar was Stuk Tv te gast in Mill en K & K hebben aangegeven ook dit jaar er alles aan te doen om Stuk Tv naar het Aldendrielpark te krijgen.

Sluiting

Aan het einde van deze K & K show zal er op muzikale en sfeervolle wijze afscheid genomen worden van de carnavalshoogheden van dit seizoen. Het wordt echt geen afscheid met toespraken, bedankjes en verhalen, maar K & K hebben wat speciaals bedacht wat beslist zal zorgen voor een onvergetelijke sluiting van carnaval 2019.

Verrassing

Voor alle bezoekers hebben K & K ook nog een leuke verrassing, dus zorg dat je erbij bent!