Elk jaar is er tijdens carnavalszondag een mooie optocht te bewonderen in de straten van Mill. Ook dit jaar zal dat uiteraard het geval zijn. Maar carnaval wordt dit jaar gezamenlijk in het Aldendrielpark gevierd. Daarom zal de carnavalsoptocht niet door de Kerkstraat trekken.

Route

De carnavalsoptocht start in Mill-west in de Leeuwerikstraat en gaat vanaf de Langenboomseweg rechtdoor door de Hoogstraat en slaat dan rechtsaf. Daarna bij Edo Verlichting links richting Zorgcentrum Aldenhorst. De ontbinding van de optocht is dan aan de hoek Brandsestraat – Schoolstraat. Deelnemende wagens aan het Pleinfeest kunnen via de Julianastraat en Stationsstraat richting het Marktplein. Daar is aansluitend van de optocht het Pleinfeest.

Prijsuitreiking

Na de after party op het Marktplein is de prijsuitreiking in het Aldendrielpark. Daar is die middag overigens al vroeg volop feest om iedereen in de juiste stemming te brengen voor de passerende carnavalsoptocht. Voor jong en oud is er veel te beleven, toegang is uiteraard gratis.

Meer

Meer weten over de diverse activiteiten van Stichting Carnaval Mill? Zie dan www.germelaand.nl en volg ze via social media. Over het carnavalsprogramma in het Aldendrielpark is via www.carnavalmill.nl meer te lezen en uiteraard via de bijbehorende Facebookpagina.