Tijdens carnaval in de gemeente Mill en Sint Hubert barst het weer van de activiteiten. Voor de Lokale Omroep Mill is het onmogelijk om bij alle activiteiten en evenementen aanwezig te zijn. Daarom roept de L.O.M. de hulp in van alle aanwezige feestneuzen bij de diverse carnavalsactiviteiten.

Beelden

Iedereen die met een mobieltje of filmcamera leuke beelden maakt bij carnavalsactiviteiten in Mill, Langenboom, Sint Hubert of Wilbertoord kan deze naar de Lokale Omroep Mill sturen. Zorg ervoor dat je deze maakt in een hoge resolutie en houd het mobieltje bij het filmen dwars, landscape. Stuur al je beelden via www.wetransfer.com naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vermeld daarbij waar, wanneer en bij welke activiteit de beelden zijn gemaakt. Geef ook aan wie de beelden maakte.

Vervolg

Vrijwilligers van de Lokale Omroep Mill bekijken alle aangeleverde beelden. Zij monteren vervolgens alle geschikte beelden en maken er een samenvatting van. Zo komt er een mooie compilatie van carnaval 2019 in de gemeente Mill en Sint Hubert.

Meer

Meer weten over de RTV-programma’s van de Lokale Omroep Mill? Volg ze op Twitter, Facebook en zie www.lokaleomroepmill.nl.