Dit jaar groot feest bij de dames van de HUPPEL***tjes. Zij doen al 22 jaar mee met de optocht in Mill en Langenboom. Al een paar jaar hadden ze allemaal dezelfde kleding aan met de carnaval toen er iemand zei waarom doen jullie eigenlijk niet mee met de optocht?

De mannen in de vriendengroep werden er niet enthousiast van en de meiden besloten toen dat kunnen wij toch hendig zelf een wagen(tje) bouwen.

En zo zijn ze begonnen. Al 22 jaar lang beginnen de idee├źn vaak rond oud en nieuw te komen en gaan ze in januari aan de slag. Vooral de schik veuraf en natuurlijk tijdens en na de optocht daar doen ze het voor.

Inmiddels zit het publiek op de dames te wachten, want iedereen kent ze. Na al jaren de optocht te hebben opgefleurd met een zelfgemaakt dansje nemen ze het warme applaus en complimenten over hun flitsende outfit en mooie schmink dan ook elk jaar hartelijk in ontvangst.

Helaas blijven de prijzen uit... in die 22 jaar hebben ze nog maar 1 x in Mill en 1x in Langenboom gewonnen, maar ook dat kan de pret niet drukken. Zo lang zij er maar zelf schik in blijven houden.

Zij hebben er in ieder geval alweer heel veel zin in ook dit jaar.

Een applaus voor hun jubileum 22 jaar carnavalsoptocht! Alaaf! Voor de HUPPEL***tjes.