Vorige week hebben Prins Toine, Prinses Wendy en Narrin Fleur het startsein gegeven voor de nieuwe speurdersactie. Dit jaar wordt bij vele Klotstèkers gekeken of zij de steek of narrenmuts passen.

Op zaterdagavond 9 november om elf-over-elf stappen de nieuwe hoogheden uit ‘Het Grote Prinsen Boek’.

De speurders hebben enkele weken terug de eerste aanwijzing voor de nieuwe hoogheden ontvangen, en vorige week tijdens de uitzending van de Lokale Omroep Mill de tweede.

De aanwijzingen op een rijtje:

Voor het prinsenpaar:
1. Vruuger maakten zij het te bont…
2. D’n urste keer is altied spannend

Voor de nar/narrin:
1. Deze nar/narrin is een volgeling van de verlosser
2. S ’ochtends, speciale frikandel, een opwarmer om te beginnen

Komt het nieuwe Prinsenpaar en nar/narrin in beeld? Je kunt de filmpjes van de speurdersactie bekijken op de Facebookpagina van de Klotstèkers.

Tijdens de uitzending op zaterdag 2 en 9 november van de Lokale Omroep Mill, zijn de speurders te volgen tussen 18.00 en 19.00 uur. Hierin wordt ook een nieuwe aanwijzing bekend gemaakt.

Zie je iets verdachts ? Laat het dan vooral weten aan één van de speurders.

Maar er staat meer te gebeuren. Tijdens het Prinsenbal, kan iedereen mee doen aan het Schlagersbal. Voor de winnaars worden er plaatsen gereserveerd bij de pronkzittingen.
Maar dat niet alleen... ook wordt deze ‘winnende carnavalskraker’ opgenomen in een muziekstudio, is deze tijdens de carnaval te horen en natuurlijk de eeuwige roem als ‘winnaar Schlagerslied 2020’.

Tot ziens op zaterdag 9 november in café Amanshof in het Klottenriek!