Het nieuwe Langenboomse prinsenpaar en de nar(rin) kunnen niet veel langer wachten. De speurders houden alles nauwlettend in de gaten dat doet de spanning bij de nieuwe hoogheden stijgen. Het carnavalsseizoen mag wat hen betreft dan ook zo snel mogelijk gaan beginnen. Gelukkig is het bijna zover!

Aanstaande zaterdag 9 november vindt vanaf 20.30 uur het prinsenbal plaats bij café D’n Bens. De prinsencommissie is druk bezig geweest met de voorbereidingen van deze avond. Er zal gestart worden met het afscheid van prins Wiljan d’n Urste, prinses Carmen en hun nar Charles, daarna komt er een ‘schot voor de boeg’ waarin de deelnemende speurgroepen op ludieke wijze hun vermoedens uit zullen spreken. Vervolgens zal er een quiz op het programma staan die de deelnemers al een beetje in carnavaleske sferen zal brengen. Verschillende groepen hebben zich inmiddels al aangemeld en mocht je met je vriendengroep of buurtschap ook deel willen nemen aan het spel dan kun je je opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Om 22.41 uur zal het 58e prinsenpaar van CV de Verkuskoppe en hun nar(rin) onthuld gaan worden. Aansluitend is er dan nog een afterparty, waarbij de voetjes van de vloer kunnen. Het belooft een gezellige avond te worden!

Mocht je voor die tijd nog willen gaan speuren, dan zullen de volgende aanwijzingen daar zeker wel bij kunnen helpen; hier volgen ze nog allemaal op een rijtje

Voor het prinsenpaar:

  1. Het ijs is gebroken!
  2. Hij is de prins op het witte paard voor haar.
  3. De Romeinen en Grieken wisten het al.
  4. Het is even wikken en wegen.
  5. Hoe leven, als we overal bigge heten

Voor de nar(rin):

  1. Let it be.
  2. Dit jaar gaat het door
  3. Als hij/zij de bal slaat, heb je een probleem
  4. Hij/zij is in ieder geval niet verkeerd verbonden

De laatste uitzending met de Speurders op de LOM is op 9 november van 16.00 uur tot 17.00 uur te beluisteren en te bekijken. Heb je nog twijfels, misschien lossen zij ze op!

Speurders, zet ‘m op!

Denk jij te weten wie het nieuwe prinsenpaar en de nieuwe nar of narrin wordt? Breng dan je stem uit op www.verkuskoppe.nl.

Wil je op de hoogte blijven van de verdere ontwikkelingen omtrent het nieuwe prinsenpaar en de narrin of nar? Volg ons dan in de lokale media, op www.verkuskoppe.nl, via Facebook (CV de Verkuskoppe Langenboom en Prinsenpaar Verkuskoppe) en Instagram (#verkuskoppe).

Tot zaterdag 9 november in d’n Bens!