C.v. de Bokken wenst iedereen het beste in gezondheid en geluk voor 2020.

Omdat naast gezondheid en geluk een dosis humor belangrijk is zal het ook dit jaar tijdens de pronkzittingen van c.v. de Bokken hieraan zeker niet ontbreken.
Of naast het verliezen van Prins Pieter d’n twedde zijn veren ook het beschouwen van zijn streken zal plaatsvinden zal voor hem maar zeker ook voor u als publiek een verrassing zijn.
Gezien het programma wat we samengesteld hebben zullen het gevarieerde en vooral amusante avonden worden met zang, dans, buut en optredens van “oude bekenden”. Daarnaast zullen Schup & Schoeffel voor de laatste keer optreden.

Op vrijdagavond 17 januari zal het boerenbruidspaar van c.v. de Bokken met hun gevolg onthuld worden. Deze avond zal ook de Superbok bekend worden gemaakt.

Na afloop van de pronkzitting op zaterdag 18 januari is er een gezellige after party met medewerking van ‘t Kreatief.

Wij willen u graag op een van beide avonden ontmoeten en nodigen u daarom van harte uit.
Hoe u aan een kaartje voor deze vermakelijke avonden verzorgt door “talent van eigen bodem” kunt komen?

Deze zijn te koop a € 11,- tijdens de openingstijden in de Jachthoorn of bij François v.d. Weem (Tamboerstraat 13) en per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor leden van de K.B.O. Sint Hubert zijn de kaartjes a € 5,- beschikbaar voor de vrijdagavond. Deze kunnen eveneens gekocht worden tijdens de openingstijden in de Jachthoorn.

De pronkzitting begint op vrijdagavond 17 januari om 19.30 uur en op zaterdagavond 18 januari om 20.00 uur in de Jachthoorn.

Op zondagmiddag 19 januari zal ’t Kreatief de pronkzitting voor de jeugd verzorgen in het bokkentheater van de Jachthoorn.
Hierbij zullen jeugdprins Noud en jeugdprinses Anouk met hun gevolg hun opwachting maken.
Naast de basisschooljeugd is iedereen van harte welkom.
Tijdstip: 13.30 uur - 16.00 uur

Nadere info: www.kreatief.com.