Op zaterdag 8 februari vond de Krasse Knorre Zitting plaats. Het programma van deze zitting is vergelijkbaar met dat van de gewone pronkzitting maar deze middag was speciaal bedoeld voor de 55-plussers van Langenboom.

De pronkzittingen van Langenboom zijn al jaren één van de hoogtepunten van het carnavalsseizoen van de Verkuskoppe en op basis van de vele positieve reacties van deelnemers en publiek kan er gezegd worden dat het programma ook dit jaar weer van hoog niveau is. Artiesten van eigen bodem hebben hilarische, verrassende, ontroerende en vooral ook goede acts ten tonele gebracht. Natuurlijk waren onze tonproaters met hun kwats van de partij en was er muziek, zang en dans. Dit alles onder leiding van Prins André den urste, Prinses Lenny en Nar Dennis.

De deelnemers kijken uit naar komend weekend want de volgende pronkzittingen vinden plaats op vrijdag 14 en zaterdag 15 februari, aanvang 19.45 uur. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar via Esther van Schijndel (06-46817737), Ellen Hendriks (0486-431952), Bakkerij Verkerk en Café Zaal d’n Bens. Wees er snel bij want op is op!