Op 4 januari is tijdens het boerenbal het nieuwe boerenpaar van CV De Verkuskoppe onthuld.

Nu genieten ze nog van hun verlovingstijd maar op carnavalsdinsdag zullen Boer Ton van Toon van Cisse en boerin Lucienne van Sjaak van Kee (Theunissen) onder toeziend oog van hun getuigen Maarten van Martien van Jan (Lamers) en Yolanda van Dora van Sientje (Theunissen) in de onecht verbonden gaan worden.

De boerenbruiloft begint met de bruidsstoet welke om 13.30 uur start bij het huis van de boer aan de Russendaalweg in buurtschap Rondom het Hoekje. Vandaar zal te voet de tocht naar de Verkushoeve (Bens) afgelegd worden volgens route Russendaalweg - Campagnelaan - Hogeweg - Vonderstraat - Lageheiweg - Zandvoortsestraat - Eikenlaan - Dennendijk - Berkenlaan - Populier - Wilgenlaan - Heideweg - Espenstraat - Dorpsstraat - Dominicanenstraat. Iedereen is welkom om vanaf het begin of ergens onderweg aan te sluiten.

Om 15.30 uur zal de huwelijksceremonie starten met verschillende optredens van familie en bekenden van het paar. Op ludieke wijze zal kenbaar gemaakt worden hoe over het huwelijk gedacht wordt. En middag vol leut en gezelligheid. Iedereen is welkom, boerenkledij is niet verplicht, en de toegang is gratis.

Om 18.00 uur kan er gegeten worden. Voor wie aan wil sluiten bij het stamppotbuffet zijn tot 16 februari kaartjes (10 euro per stuk) te koop bij Marga Nooijen, Berkenlaan 23 Langenboom (0486-432356).

Om 19.15 uur start de receptie waar iedereen in de gelegenheid wordt gesteld om het boerenpaar te feliciteren waarna omstreeks 20.30 uur de feestavond begint.

Het belooft een hele mooie dag te worden. Het boerenpaar en hun getuigen hebben er heel veel zin in! Kom jij ook?