Zoals bekend zal het terrein van het huidige café zalen d’n Bens aan de Dominicanenstraat in Langenboom binnen afzienbare tijd veranderen in een woningbouwlocatie. Daarmee komt er na 88 jaar een einde aan dit horecabedrijf.

Maar van zaterdag 22 tot en met dinsdag 25 februari zal er nog een keer echt carnaval gevierd worden. Dit zal de laatste carnaval zijn voor d’n Bens in Langenboom.

Programma

Ook deze carnaval biedt d’n Bens samen met de Verkuskoppe weer een gevarieerd programma voor jong en oud. Dit start op zaterdagavond na de sleuteloverdracht met een groots openingsbal. Op zondagmiddag hebben de kinderen het er voor het zeggen. Voor hen is er volop entertainment en de ouders kunnen er tevens gezellig carnaval vieren. Op maandag trekt de grote carnavalsoptocht door het dorp waarna bij d’n Bens de prijsuitreiking is en een supergezellige after party. Op dinsdag is er de boerenbruiloft, wordt er nog een keer flink feestgevierd waarna carnaval 2020 wordt afgesloten.

Zie in de Neije Krant van afgelopen en komend weekend plus hier op inmill.nl het volledige carnavalsprogramma inclusief tijden en muzikale optredens.