Foto: Cockie Kremers

Dit carnavalsseizoen gaven prins Robert en prinses Marloes op een fantastische manier vorm aan het prinsenschap van SCM ’t Gèrmelaand.

Ze waren op alle activiteiten enthousiast aanwezig en maakten er samen met alle kleine en grote Gèrme een mooi carnavalsseizoen van. Maar hoe goed ze ook waren en hoe leuk zij als prinsenpaar ook zijn, afgelopen dinsdagavond kwam er officieel een einde aan hun regeringsperiode als carnavalshoogheden van ’t Gèrmelaand.

Opvolgers

Rond de elfde van de elfde verschijnen de opvolgers van Robert en Marloes. En wie dat 63e prinsenpaar van ’t Gèrmelaand zal zijn kan iedereen meebepalen. Stuur een mailtje met kandidaten voor de titel prinsenpaar 2020 - 2021 naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Medio mei worden alle namen verzameld en gaat een geheime commissie aan de slag om weer een mooi nieuw prinsenpaar te zoeken. Zorg dus dat uw mailtje met namen van de volgens u meest geschikte prinsenparen voor het komende seizoen tijdig binnen is bij de Prinsen Begeleiding Commissie van ’t Gèrmelaand.