Zaterdagavond 14 november organiseren Café Broers en Innovation4you in samenwerking met de carnavalsstichtingen van de kerkdorpen van de Gemeente Mill & Sint Hubert Dé grote 11-11 quiz.

Dit jaar zal de carnaval compleet anders zijn voor iedereen en zullen er dus ook geen prinselijke hoogheden zijn in de dorpen. Vandaar dat nu in het weekend van de aftrap van de carnaval, waar deze hoogheden normaliter bekend zouden worden, we een bijzondere, grote online quiz gaan presenteren.

In de quiz, die gezellig en gemakkelijk online thuis te spelen en live te bekijken zal zijn zullen veel vragen over de gemeente en de carnavalsverenigingen voorkomen, maar uiteraard ook algemene vragen.

Er zijn losse tickets te verkrijgen voor de deelname, maar ook borrelboxen waarmee je avond extra compleet zal zijn! Deze zijn uiteraard inclusief deelname aan de quiz. Je kunt kiezen van welke lokale ondernemer of carnavalsvereniging je graag je heerlijke borrelbox wilt. Zo steun je hen dus ook meteen.

Tickets zijn via Facebook of via deze link te koop.

Een groot en bijzonder initiatief in samenwerking met de carnavalsverenigingen!

We hopen dat iedereen massaal meespeelt zaterdag 14 november aan de quiz en zijn benieuwd wie dé kenners van de gemeente zullen zijn.

Tot dan!