Traditiegetrouw wordt rond de elfde van d’n elfde altijd het carnavalsseizoen geopend. Het is een bijzonder jaar, dus ook voor de carnaval.

We openen dit seizoen met een online pubquiz. Live ontmoetingen worden omgezet naar online contacten via radio, tv en social media. Niet fantastisch, wel een creatieve manier om het carnavalsvuur te laten branden.

Jeugdprinsenbal

Eigenlijk zouden de jeugdhoogheden op vrijdag 13 november uitkomen, tijdens een TV uitzending van CB Late Night. In verband met de huidige lockdown stellen we dit een paar weken uit. Achteraf blijkt vrijdag de 13de eigenlijk toch niet echt een gunstige datum te zijn.

Pubquiz thuis voor de buis

Op zaterdag 14 november organiseren we samen met de Germen, Verkuskoppe, Bokken en lokale ondernemers de enige echte 11-11 online pubquiz. Meedoen is niet alleen super gezellig, hiermee steun je tevens een groep lokale ondernemers. De techniek is in handen van Café Broers & Innovation4You.

Als je dit vooraf bestelt, zullen de Klotstèkers voor deze avond een borrelpakket met drankjes en snacks, ter waarde van €22,- voor 2 personen bij je thuis bezorgen. Deze pakketten worden samengesteld in samenwerking met Café Zaal Amanshof, Teun de Bakker, Maas Events en De Culinaire Kandelaar. Een mooie manier om de voorraden van deze ondernemers op te maken en ze te ondersteunen. Thuis een avondje uit! Voor meer informatie, zie de Klotstèkers Facebookpagina.

Benieuwd naar het nieuwste carnavalsnieuws? Kijk dan dinsdag 10 november 19.00 uur naar de eerst volgende uitzending van ‘CB Late Night’. Dan heb je in ieder geval altijd een alibi.