Uiteraard, de echte carnavalsliefhebbers hadden op zaterdagavond 14 november liever in een dampende en hossende feesttempel gestaan in Mill, Langenboom, Sint Hubert of Wilbertoord.

Op het programma van die avond stonden namelijk eigenlijk de verschijningen van de nieuwe lokale dors(t)lustige hoogheden en in Mill, Sint Hubert en Wilbertoord tevens de verkiezing van de lokale carnavalsschlager. Maar zoals bekend, corona verpeste ook deze plannen.

Toch kijken carnavalsverenigingen en carnavalsliefhebbers tevreden terug op de opening van het carnavalsseizoen 2020 - 2021. Op verzoek en in samenwerking met de 4 carnavalsverenigingen uit onze gemeente, organiseerde Innovation4you.nl uit Mill en de uitbaters van café Broers uit Sint Hubert een online interactieve carnavalsquiz. Op gezellige wijze werd deze online gepresenteerd door Kees (van Strijp) en Ko (van de Ven).

Bijna 250 teams namen er aan deel, totaal beleefden naar schatting ruim 1000 deelnemers plezier aan deze informatieve, humoristische, muzikale en vooral carnavaleske avond. Een quiz die zeker voor herhaling vatbaar is.