Het carnavalsseizoen 2020 / 2021 is gestart met een digitale carnavalsquiz. In deze bijzondere coronatijd willen we als carnavalsvereniging De Bokken uit Sint Hubert wel een Bokkenblad uitgeven.

Een moment van terugblikken en ontspanning in een tijd waar vele activiteiten niet mogelijk zijn. De Bokkenbladcommissie is druk aan het werk om een mooi Bokkenblad 2021 te maken.

Om dit mogelijk te maken kunnen bedrijven en ondernemers adverteren en hiermee de uitgave van dit blad sponsoren en bijdragen aan onder andere het jeugdcarnaval wat gelukkig wel op een aangepaste manier door zal kunnen gaan. Fijn als u met uw bedrijf een advertentie wilt plaatsen. Binnenkort ontvangt u hierover een mail. Heeft u die niet ontvangen en wilt u sponsoren of wilt meer informatie neem dan contact op met het Bokkenblad via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Heeft u nog leuke anekdotes, moppen, prietpraat of foto’s voor het Bokkenblad? Copy is van harte welkom. Deel ze met de Bokkenbladcommissie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Alvast hartelijk dank. Het Bokkenblad komt een week voor de carnaval uit en zal huis-aan-huis bezorgd worden.