Beste carnavalsvrienden, carnaval is het kleurrijke feest van creativiteit, zotheid, uitbundigheid, humor en persoonlijke ontmoetingen. Dit jaar zal het programma niet uitbundig zijn. We laten het carnavalsvuur, deze periode, op een laagpitje branden. Samen thuis!

Even was het spannend in het Klottenriek. Wie worden de ‘neije’ jeugd-hoogheden? Wat kunnen we wel organiseren en hoe? Ons programmaboekje was flexibeler dan ooit. Alles is anders!

Dit jaar gaan de jeugd-hoogheden voorop. Met; (jeugd)- prins Giel d’n 4de, prinses Maud, narrin Jinte en vorst Koen. Samen met Yentle, Jara, Noud, Fleur, Fenne en Isa.

Dankzij een groep vrijwilligers is het idee van ‘CB Late Night’ ontstaan. Een programma waar carnavalsvierders, het laatste nieuws over de carnaval, jeugdprinsenbal en oude beelden van de pronkzitting hebben kunnen volgen. Verder openden we het seizoen met een online pubquiz. Een mooie samenwerking met de vier verenigingen uit onze gemeente. Op afstand en toch dichtbij!

Ook tijdens de carnaval hebben we verschillende leuke activiteiten in petto. We starten met een carnavalsmis, deze wordt uitgezonden op de Lokale Omroep Mill. Verder organiseren we wederom een online pubquiz, roepen we iedereen op om de tuinen te versieren en de wijk te krijten #krijtjewijk.

Ook staat er een mini-optocht, ziekenbezoek en nog wat andere verrassingen op het programma. Allemaal natuurlijk in aangepaste vorm.

Hiermee proberen we voor jong en oud, nieuwe kleine onvergetelijke momenten te creëren. Het zijn en blijven immers, de kleine dingen die het doen.
Alaaf, houd vol en blijf gezond! Tot ziens!

Mark Janssen
Voorzitter Carnavalsvereniging De Klotstèkers