Tijdens de vier dolle dagen met carnaval zullen de Klotstèkers elke dag een live uitzending voor de kinderen en jeugd van Nederland verzorgen! Van achter hun eigen webcams zullen Prins Giel, Prinses Maud, Narrin Jinte, Vorst Koen en hun gevolg de programma’s vullen met muziek, lol en challenges.

Elke dag om 16.00 uur start de uitzending op www.twitch.tv/deklotstekers. Tijdens de uitzendingen is het niet nodig voor kijkers om zelf een webcam aan te hebben staan. Wel kan het voor sommige interactieve spelelementen fijn zijn om een vader, moeder of oppas in de buurt te hebben die kan whatsappen met de studio!

Natuurlijk zal er in de uitzendingen aandacht zijn voor het #optochtje, #krijtjewijk en alle andere challenges die al gestart zijn. Maar er komen ook nieuwe challenges die vooral tijdens de carnavalsdagen zelf uitgevoerd kunnen worden.

Live artiesten in de uitzending

We zijn ook trots om mee te kunnen delen dat een Brabantse Carnavalsband hun Hit komt presenteren tijdens 1 van de uitzendingen. Hou de social media van de Klotstèkers in de gaten voor de meest actuele info.

Kijkdoos!

Wil je in aanmerking komen voor leuke prijsjes? Zorg dan in ieder geval dat je voor ieder kind van je gezin een schoenendoos in huis hebt! Wat we daarmee precies gaan doen verklappen we niet... Maar omdat het woord kijkdoos boven dit stukje tekst staat zal het geen complete verrassing zijn.

Dus zorg dat je van zaterdag 13 februari tot en met dinsdag de 16e dagelijks afstemt op www.twitch.tv/deklotstekers en vier samen met ons #thuiscarnaval