Afgelopen week is via www.krijtjewijk.nl de grote stoepkrijtactie van de Klotstèkers van start gegaan. Kinderen uit heel Nederland mogen hun stoepen en inritten gaan versieren met kunstwerken van stoepkrijt.

Wanneer ze hier een foto van maken kunnen zei die uploaden op social media met de hashtag #krijtjewijk Ook kunnen ze die foto’s mailen naar hun eigen carnavalsvereniging. De mail adressen van de carnavalsverenigingen uit Mill, Sint Hubert, Langenboom en Wilbertoord kun je vinden op de uploadpagina van www.krijtjewijk.nl.

De actie is al een groot succes. Want niet alleen doen alle verenigingen uit de gemeente Mill en Sint Hubert mee. Ook andere carnavalsverenigingen uit Brabant, Limburg en zelfs Overijssel doen mee aan deze actie!

500 euro prijzengeld

Voor deze activiteit hebben de Klotstèkers ook een goed gevulde prijzenpot beschikbaar. Maar liefst 500 euro aan arrangementen kunnen gewonnen worden door kinderen en kunstenaars als zij door de jury aangewezen worden als prijswinnaar!

Dus haal je stoepkrijt van zolder aan ga aan de slag! Samen met jou maakt Prins Giel de 4e en zijn gevolg er een heel kleurrijk carnaval van.