De Carnaval was dit jaar wel heel bijzonder... helaas konden we dit jaar niet meelopen met de Kinderoptocht zoals we dat al jaren gewend zijn om te doen. Maar Carnaval kriebelt toch, dus daar gaan we uiteraard toch een draai aangeven bij Ikke. Carnavalsmaandag hebben we een echte Prins en Prinses verkiezing gehouden. En daar moesten we wel wat moeite voor doen. Een beschrijving werd gegeven, met steeds een beetje extra detail … tot het moment daar was.

Het was spannend en met tromgeroffel konden de ware BSO Prins Mikolaj en Prinses Meike in hun mooie Prins en Prinsessen kleren gehesen worden. Zij straalden de hele dag van oor tot oor in hun mooie kleren!

Vol trots werden er foto 's gemaakt en mocht de Prins en Prinses de optocht door de school naar de gymzaal inluiden.

Daar hebben we nog gezellig op Carnavalsmuziek gedanst, heerlijk hossen in de mooie speelzaal met confetti en serpentine strooien maakt het feest compleet. Natuurlijk mochten ook de ballonnen niet ontbreken. We hebben een catwalk gemaakt en de verklede kinderen van Ikke mochten daar hun outfit showen. Dit werd natuurlijk met luid applaus begeleid

Bij de Kinderopvang, onze kleinsten tot 4 jaar, was het ook een gezellige boel. Ballonnen zijn een reden tot een feestje. Samen houden we de ballonnen in de lucht, en kunnen we ze verzamelen in de parachutedoek. Het liefst zoveel mogelijk. Eén, twee, drie, we zwaaien het doek de lucht in en de ballonnen dansen om ons heen. Tot slot nog een polonaise, een ketting rijgen van chips of een eierkoek versieren. Geschminkt, maar gelukkig nog herkenbaar gingen de kinderen aan het einde van de dag naar huis.

Op de BSO hadden verschillende kinderen meegedaan met het maken van een Mini Carnavalswagen. Toen ze deze ingeleverd hadden, kregen de kinderen die een klein cadeautje. Deze waren te bewonderen in het Kindcentrum.

De Carnaval is ons niet ongemerkt voorbij gegaan. Dus voor ons een mooie afsluiter... ALAAF!

Voor meer informatie over Spring kinderopvang kunt u terecht op onze website: www.springkinderopvang.nl.

Indien u geïnteresseerd bent in de opvang voor uw kind(eren) kunt via de website onder het kopje rondleiding aanvragen deze invullen, zodat er een rondleiding gepland kan worden. Ook kunt u voor informatie bellen met de locatie: 088-208 84 39.

Namens de feestcommissie Mill en Langenboom.