Met de paasdagen voor de deur is het alweer bijna zeven week geleden dat Carnaval 2021 gevierd werd. We kijken terug op een bijzonder seizoen.

Door te kijken naar wat wél mogelijk was, hebben we met alternatieve activiteiten toch een beetje carnaval kunnen vieren. Mede dankzij de inzet van vrijwilligers hebben we geprobeerd om er, ondanks de beperkingen, voornamelijk voor de jeugdhoogheden toch een leuke carnaval van te maken.

Aanvankelijk stond op 19 april 2021 de jaarvergadering gepland. Echter heeft het bestuur vanwege de huidige situatie rondom de Coronacrisis en de onzekerheden die deze meebrengt voor komend carnavalsseizoen besloten de jaarvergadering te verplaatsen naar later dit jaar.

We hopen dat we dan weer fysiek samen kunnen komen en dat we dan meer duidelijkheid hebben over de mogelijkheden voor carnaval 2022. Later dit jaar informeren wij jullie over de nieuwe datum voor de jaarvergadering. Mocht u desondanks nog vragen of opmerkingen hebben kunt u contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..