Sinds 2006 was John samen met Henrita lid van onze vereniging. In dat jaar waren zij het 44e jubileum prinsenpaar van de Verkuskoppe. Sindsdien zijn zij samen trouw lid van de vereniging geweest.

Als lid van de vereniging, dacht John altijd met ons mee. Op deze manier konden we samen met Café d’n Bens en de carnavalsvereniging er voor zorgen, dat er elk jaar een mooi programma neergezet werd. John gaf ons altijd de ruimte en vrijheid om zaken op te pakken en in te richten, zoals we dat graag wilden.

John was daarnaast uiteraard ook onze gastheer voor de feestavonden, pronkzittingen en uiteraard het carnavalsfeest. Carnaval bij Café d’n Bens, of zoals tijdens de carnavalsdagen, onze residentie de Verkushoeve, heeft bij iedereen voor mooie herinneringen gezorgd. We konden altijd op volledige medewerking rekenen en samen zorgden we ervoor, dat carnaval in Langenboom elk jaar een mooi dorpsfeest werd.

Carnaval 2020 hebben we nog bij Bens kunnen vieren en de laatste carnavalsavond bij d’n Bens is in stijl afgesloten. John met opgestroopte broek en zijn trompet in zijn hand zullen we met z’n allen nooit meer vergeten.

Helaas is John veel te vroeg van ons heen gegaan en heeft hij niet de tijd gekregen om samen met Henrita te gaan genieten op hun nieuwe stekje op plan d’n Bens.

Namens Carnavalsvereniging de Verkuskoppe wensen we Henrita, Gijs en Babs, Tom en Gies en de familie heel veel sterkte toe.

Bedankt voor alle jaren, we zullen je nooit vergeten!

Bestuur en leden Carnavalsvereniging de Verkuskoppe