Op 13 november is het weer zover: de opening van het nieuwe carnavalsseizoen bij CV De Verkuskoppe Langenboom. Dit jaar in een nieuwe stijl op een nieuwe locatie. Carnavalsvereniging De Verkuskoppe organiseert samen met Café De Misse een gezellige avond in de tot feestzaal omgetoverde sporthal De Wis. Iedereen is van harte welkom om er samen een prachtig feest van te maken. Het wordt een avond met volop muziek, gezellige klets en een dansje met tussendoor een aantal korte onthullingen. We zullen die avond samen het glas heffen op ons nieuwe prinsenpaar en hun nar(rin) en daarnaast zal ook het nieuwe boerenpaar met hun getuigen en de superverkuskop onthuld worden. Het wordt een avond vol verrassingen!

De komende weken zullen de prinsencommissie, narrencommissie en boerencommissie hints en aanwijzingen geven voor de speurders en alle andere nieuwsgierigen die graag mee willen raden wie dit carnavalsseizoen de nieuwe hoogheden van het Verkuskopperiek zullen zijn.

Deze week een nieuwe hint voor het boerenpaar. De eerste hint is eerder al gegeven. Deze luidt: “We doen het graag dubbel en toch loopt het op niets uit”.

De tweede hint is de foto van het nieuwe boerenpaar met een extra aanwijzing: “Onze getuigen staan erop te springen”. Kun jij ontdekken wie er achter de waas schuil gaan?

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen omtrent de hoogheden en de activiteiten van CV De Verkuskoppe? Volg ons dan in de lokale media, op www.verkuskoppe.nl, via Facebook (CV de Verkuskoppe Langenboom, Prinsenpaar Verkuskoppe, Boerenpaar CV De Verkuskoppe) en Instagram (#verkuskoppe).