Na alle sollicitaties doorgenomen te hebben, heeft de prinsencommissie nu elf gegadigden over!

Bij alle elf (meestal) paren staat een prinsensteek in de tuin, met het bewuste ‘woontiehier’ bordje.
Er komen nog steeds nieuwe filmpjes op facebook, waar de gesolliciteerden hard hun best doen om als beste uit de bus te komen en alles doen om zich voor te bereiden op deze functie.
Wie het uiteindelijk zal worden zien we op de 13e november, bij ‘Tis wer Verkusbal’.
Om 19.00 uur zullen de deuren openen van Café de Misse en de feestzaal in de Wis en zullen hier het Boerenpaar, Prinsenpaar en nar(rin) en de Superverkuskop onthuld worden!

De potentiële narren en narrinnen zijn nu ook allemaal bekend. Ze zijn allemaal te zien op de narrenpoll op Facebook ‘CV de Verkuskoppe Langenboom’ Er wordt al flink gestemd maar naar wie gaat jouw stem?
Al met al genoeg te speuren, nog acht nachtjes slapen en dan weet iedereen het!

De cryptische omschrijvingen waren dit jaar goed verstopt in de sollicitatie updates, voor degenen die ze gemist hebben, hier nog alles op een rijtje:

De omschrijvingen voor het nieuwe prinsenpaar:
1) Hun liefde gaat door de maag.
2) De drie kennen ze niet.
3) Grenzen worden opgezocht, al dan niet overschreden.
4) (Deze is een hint met de nar(rin) samen) Voor een goed beeld, maakt prins en nar(rin) samen vier.
5) Op z’n kop.

De cryptische omschrijvingen voor de nieuwe nar(rin) zijn:
1) Deze nar(rin) staat op ploffen.
2) Deze nar(rin) is geregeld het zonnetje in huis.
4) Woorden schieten deze nar(rin) nooit te kort.

Tijdens de uitzending van de LOM op zaterdag 30 oktober was er een exclusieve hint te verdienen door de plaats op te zoeken waarvan de coördinaten als oplossing uit een rebus kwamen. Zaterdag 6 november zal er opnieuw een extra hint te verdienen zijn. Dit kan na een spel, wie hieraan mee wil doen, moet zorgen dat hij/zij op de 6e om 20.00 uur in café de Misse aanwezig is.
Wil je met de buurt, je vrienden, familie of ander samengesteld speurteam meedoen aan het speurspel voorafgaand aan het prinsenbal? Geef je op door een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Denk jij te weten wie het nieuwe prinsenpaar en/of de nieuwe nar of narrin wordt? Breng dan je stem uit pollen op facebook (CV de Verkuskoppe Langenboom)
Wil je op de hoogte blijven van de verdere ontwikkelingen omtrent het nieuwe prinsenpaar en de narrin of nar? Volg ons dan in de lokale media, op www.verkuskoppe.nl, via Facebook (CV de Verkuskoppe Langenboom en Prinsenpaar Verkuskoppe) en Instagram (#verkuskoppe).

Volgende keer meer...