Afgelopen maand hebben Prins Mark, Prinses Tanja en Nar Ian het startsein gegeven voor de nieuwe speurdersactie! Dit jaar mogen vele Klotstèkers het vriendenboekje invullen, en nieuwe kandidaat hoogheden nomineren. Dit alles is te volgen via de Facebookpagina van de Klotstèkers.

De prinsencommissie heeft enkele weken geleden al de eerste aanwijzingen bekend gemaakt. En afgelopen zaterdag, tijdens de uitzending van de Lokale Omroep Mill een tweede aanwijzing ontvangen:

Voor het Prinsenpaar:
1. Zij zien het licht.
2. 1

Voor de nar / narrin:
1. Hij of zij gaat niet naar TV tas
2. Deze nar of narrin regelt de zaken zelf

Tijdens de uitzending op zaterdag 6 en 13 november van de Lokale Omroep Mill, zijn de speurders te volgen tussen 18.00 en 19.00uur. Hierin wordt ook een nieuwe aanwijzing bekend gemaakt.

Zie je iets verdachts? Laat het dan vooral weten aan één van de speurders.

Op zaterdagavond 13 november om 21.40uur stappen de nieuwe hoogheden uit ‘Het Grote Prinsen Boek’. Let op: dit tijdstip is naar voren gehaald, omdat we dit jaar aan de eindtijd van 0.00uur gebonden zijn.

Maar er staat meer te gebeuren. Ook is er dit jaar weer een Schlagersbal. Omdat er een strak programma is, zitten we dit jaar vol met de schlagers. Het schlager zingen zal stipt om 20.00 uur starten. Uiteraard is er voor de 1e plaats weer een mooie prijs te verdienen in de vorm van consumptiebonnen en gereserveerde plaatsen voor de pronkzitting. Kom vooral ook lekker kijken en genieten van de Wilbertoordse zangkwaliteiten op zaterdag 13 november bij café zaal Amanshof. De zaal is open vanaf 19.30 uur.

Let op: Denk aan je QR code en je legitimatiebewijs. Hierop zal bij binnenkomst worden gecontroleerd.

Tot ziens op zaterdag 13 november in het Klottenriek!