Samen met de jeugdcommissie hebben we als Klotstekers ervoor gekozen dat we vrijdagavond (12 november) het jeugdprogramma gescheiden houden van het programma voor volwassenen. Het jeugdprogramma is van 19.00 – 21.00 uur. Alle kinderen vanaf groep 3, zijn samen met hun ouders welkom. In deze tijd zullen de huidige jeugdhoogheden en hun gevolg afscheid nemen. Verder zal de dansgarde optreden en zullen de nieuwe jeugdheersers verschijnen. Dit alles in de Wilg.

Om 21.00 uur is de avond voor jeugd ten einde en zal de zaal gesloten worden.

Vanaf 21.30 uur is de zaal weer geopend en nemen we afscheid van onze demissionaire hoogheden. Nadat de spanning is opgelopen zullen de nieuwe heersers 22.10 uur uit het prinsenboek tevoorschijn komen.

Bij binnenkomst zal naar een QR code worden gevraagd. Uiteraard vragen we iedereen zich verder aan de geldende richtlijnen te houden. Naast de genodigden zijn er een maximaal aantal bezoekers welkom.

Voor diegene die het gehele programma thuis willen volgen, zal er vanaf 19.00 uur een live stream verbinding zijn. Via: www.twitch.tv/deklotstekers.

Met deze keuze houden we rekening met de landelijke richtlijnen en spelen we tegelijkertijd ook in, op de mogelijkheden voor een aangepast carnavalsseizoen.

Met vriendelijke groeten,
Bestuur Carnavalsvereniging de Klotstèkers