De opgaven voor het optochtje op omroep Land van Cuijk komen langzaam maar zeker binnen. Wij hopen dat er dit jaar ook weer heel veel wagentjes uit de hele gemeente Land van Cuijk mee rijden in deze optocht. Er is nog plek genoeg voor extra wagentjes! Dus ga lekker aan de knutsel en geeft je op voor 13 februari. Informatie over het optochtje vind je op www.optochtje.nl.

Het optochtje wordt net als vorig jaar op zondag tijdens carnaval uitgezonden op Omroep Land van Cuijk. Vorig jaar was het eerste optochtje een groot succes. En daarom hebben de Belleblaozers uit Rijkevoort en de Klotstèkers uit Wilbertoord weer het initiatief genomen om dit nog eens te organiseren. Het blijft onduidelijk wat er straks met de carnaval wel en niet mag.

Maar het optochtje voldoet nu al aan alle coronaregels en gaat zeker door. Heb jij nog een goed idee voor een carnavalswagentje? Ga nog even bouwen. Je hebt nog 2 weken tot de opnamen! Je mag ze van alle materialen bouwen. Als het wagentje maar niet langer is dan 40 centimeter, breder dan 20 centimeter en hoger dan 35 centimeter.

Ook dit jaar hebben weer een mogelijkheid om mee te rijden in de verlichte optocht! Kijk vooral op de website voor de info over de verlichte optocht! En heb je een goed idee, doe dan zeker mee!